Fwd: KontorKaravanen ved Kongsmark

Kære alle,
Hermed information fra Slagelse Kommune vedrørende Touren
Med venlig hilsen og God Tour Grundejerforeningen Kongsgaard
Bestyrelsen
———- Videresendt besked ———- Fra: Fie Nicoline Nissen <finaa@slagelse.dk> Dato: 26. april 2022 kl. 14.44.21 +02.00 Emne: KontorKaravanen ved Kongsmark Til: Undisclosed recipients
Hej
I forbindelse med at Tour de France kommer forbi Slagelse lige om lidt, tager vi fra Tour-kontoret hos Slagelse Kommune, ud for at hilse på jer. Vi vil mandag d. 2 maj, stå ved Kongsmark Strand fra 13:30-16:30. I forbindelse med det vil vi gerne informere jer om muligheden, da i er velkomne til at komme forbi og stille nogle spørgsmål, eller bare få en snak om Touren.
I kan se mere her; <fb.me/e/1OSD4lju1>

Venlig hilsenFie Nicoline NissenPraktikantsignaturelogo_1 <www.slagelse.dk/> Stab for Ledelse Udvikling og HRTværgående udviklingRådhuspladsen 11, 4200signaturelogo_2 <www.facebook.com/SlagelseKommune>signaturelogo_3 <www.linkedin.com/company/slagelse-kommune>
Slagelse Kommunes behandling af persondata <www.slagelse.dk/kommunen/om-slagelsedk/om-slagelsedk/databeskyttelse/kommunens-behandling-af-dine-data>signaturelogo_2 <www.slagelse.dk/borger/kultur-natur-og-fritid/idraet-og-talent/tour-de-france-2022>